AirPods Pro – новий кейс, та нові функції для людей із вадами слуху!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 14 липня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Як нам стало відомо з інформації, яку розкрив один з відомих інсайдерів, Apple готується випустити чохол з USB-C для AirPods Pro, ймовірно, паралельно з випуском лінійки iPhone 15 цієї осені, яка замінить порт Lightning на USB-C порт.

Інсайдер каже, що Apple також тестує нову функцію перевірки слуху на додаток до інших функцій iOS 17 AirPods, які Apple анонсувала на WWDC 5 червня. Повідомляється, що функція перевірки слуху відтворюватиме різні тони у вусі користувача. На основі відповідей користувачів стане можливим виявлення можливих проблем зі слухом.

Компанія працює над новою функцією перевірки слуху, яка відтворюватиме різні тони та звуки, щоб дозволити AirPods визначити, наскільки добре людина чує. Ідея полягає в тому, щоб допомогти користувачам виявити проблеми зі слухом, подібно до того, як додаток Apple Watch ECG перевіряє наявність проблем із серцем.

У довгостроковій перспективі ми знаємо, що серед інсайдерів ходять чутки, що Apple працює над додаванням додаткових датчиків здоров’я до апаратного забезпечення AirPods, наприклад, датчик для вимірювання температури тіла через вушний канал.

Раніше Apple оголосила, що пізніше цього року AirPods Pro отримають функцію адаптивного аудіо, яка динамічно перемикається між режимами прозорості та шумозаглушення залежно від звуку навколишнього середовища. Ця функція стане доступною в iOS 17.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди