Apple AR/VR Headset! Покажуть, чи знов перенесуть?

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 24 квітня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

23 квітня Марк Гурман надав більше деталей про гарнітуру AR/VR від Apple (очікується, що вона буде представлена на WWDC у червні) в останньому інформаційному бюлетені Bloomberg Power On.

Кажуть, що гарнітура пропонує два порти: порт USB-C для передачі даних і власний магнітний порт для підключення акумулятора. Він зазначив, що для роботи гарнітури потрібне зовнішнє джерело живлення, а її зовнішня батарея схожа за розміром і формою на акумуляторну батарею MagSafe, яка може забезпечити близько двох годин автономної роботи.

Завдяки зовнішньому акумуляторному блоку гарнітура легша за більшість конкуруючих продуктів на ринку, що підвищує комфорт користувача. Звичайно, недоліки такої конструкції також очевидні, наприклад, під час використання доводиться підключати кабель, але користувачі можуть заховати батарею в кишені.

Гурман також зазначив, що кабель для цієї зовнішньої батареї сконструйований цільним, і обидва не можуть бути розділені, але кабель використовує магнітний інтерфейс для полегшення підключення користувача. Кажуть, що він фіксується на місці шляхом повороту, коли ви його вставляєте. Це означає, що акумулятор навряд чи випаде під час використання.

Судячи з попередніх відкриттів, ця гарнітура є абсолютно висококласним пристроєм, ціна якого становить близько 3000 доларів США виготовлена зі скла, вуглецевого волокна та інших матеріалів, оснащена двома дисплеями A 4K ( по одному для кожного ока), а також близько дюжини датчиків і камер для дуже точного розпізнавання жестів і відстеження очей, а також флагманський чіп M2.

Крім того, документи щодо зареєстрованої торгової марки Apple показують, що цей продукт буде називатися «Apple Reality Pro». Повідомляється, що Apple також працює над дешевшою версією, яка, як очікується, буде випущена в найближчі кілька років. Але далі, найочікуваніша річ — цей девайс, скоріш за все, покажуть на WWDC.

 


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди