Apple Watch 9 і Ultra 2 з кращими екранами, подвійним дотиком і новими чіпсетами!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 18 вересня 2023
Час читання: 3 хвилини

Example image

Найпопулярніший годинник у світі став ще кращим. Apple Watch Series 9 пропонує нову систему S9 у комплекті (SiP) із на 60% більше транзисторів, ніж попередній чіп серії S8. Він може похвалитися на 30% швидшим графічним процесором і новим 4-ядерним процесором NPU. Це, очевидно, пришвидшить роботу ОС із швидшою анімацією, і, як стверджується, він забезпечує 18 годин автономної роботи.

Але це ще не все – S9 SiP дозволяє обробляти запити Siri на пристрої, що означає набагато швидші результати, оскільки вони не надходять у хмару та назад. Apple також обіцяє на 25% точніший голосовий диктант. Тепер Siri також може отримати доступ до ваших даних про здоров’я, що полегшує перевірку ключових показників.

Подвійне доторкання — це, мабуть, вбивча нова функція Series 9. Це новий жест зведенням великим і вказівним пальцями, подібно до того, як ви керуєте гарнітурою Apple Vision Pro. Він працює, фіксуючи зміни кровотоку та руху зап’ястя за допомогою датчиків акселерометра та гіроскопа. Double Tap дозволяє відтворювати/призупиняти музику, відкладати будильник, прокручувати віджети, відповідати чи завершувати дзвінки.

Apple Watch Series 9 доступні в тих самих розмірах 41 мм і 45 мм з Bluetooth і стільниковим зв’язком. Тепер дисплей може збільшити пікову яскравість до 2000 ніт, а також знизити її до 1 ніт, коли ви не хочете засліпити себе пізно ввечері.

Watch 9 також отримав новий чіп UWB, який забезпечує покращене відстеження місцезнаходження. Ви можете ще точніше визначити місцезнаходження свого спареного iPhone і перевірити його. Ви також отримуєте покращену інтеграцію з колонками HomePod. Watch S9 працює на WatchOS 10 і поставляється в корпусі з алюмінію та нержавіючої сталі. Варіанти кольорів включають зіркове світло, північ, сріблястий, (PRODUCT)RED і рожевий для алюмінієвої моделі. Версія з нержавіючої сталі має срібло, золото та графіт.

Apple також анонсувала новий ремінець для годинника з матеріалу FineWoven, який має менший вуглецевий слід, ніж шкіра. Серія Watch 9 також повністю нейтральна вуглецю. Apple також компенсує ваш рахунок за електроенергію, інвестуючи у відновлювані джерела енергії по всьому світу.

Apple Watch Series 9 стартує від 399 доларів США, відкриті продажі почнуться 22 вересня в першій хвилі країн.

 

Apple Watch Ultra 2 отримав той самий новий Apple S9 SiP і жести Double Tap, а також новий чіп UWB для покращеного відстеження місцезнаходження. Це все ще вежа годинника з 49-міліметровим корпусом і 1,92-дюймовим LTPO OLED-дисплеєм, який тепер видає пікову яскравість до 3000 ніт.

Термін служби батареї становить 36 годин, як і його попередник, але тепер його можна збільшити до 72 годин у режимі низького енергоспоживання. Watch Ultra 2 отримав модульний циферблат Ultra, який надає користувачам найбільшу кількість інформації завдяки використанню зовнішнього краю дисплея. Нічний режим тепер може автоматично активуватися за допомогою датчика зовнішнього освітлення.

WatchOS 10 покриває передню частину програмного забезпечення, і тепер ви можете підключатися до велосипедних периферійних пристроїв, таких як педалі вимірювача потужності, через Bluetooth для отримання точних результатів.

Вартість Apple Watch 2 становить 799 доларів США. Відкриті продажі стартують 22 вересня. Apple також додала нові кольори ремінців для Alpine Loop (синій, індиго, оливковий), Trail Loop (помаранчевий/бежевий, зелений/сірий, синій/чорний) і Ocean Band (синій, оранжевий).


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди