Apple запатентувала складний дисплей без заломів для iPhone та iPad

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 13 березня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Можливо, компанія Apple представить складний iPhone або iPad найближчим часом, оскільки тепер має патент на технологію, яка запобігає деформації дисплеїв. Згідно з цим патентом, дисплей стає тоншим в області згину завдяки хімічній обробці, що дозволяє використовувати різні матеріали для забезпечення гладкості цієї області.

Відомі особи в індустрії з Південної Кореї заявили, що випуск у 2026 році є реалістичною метою, на відміну від затвердження Мінґ-Чі Куо про те, що першим продуктом Apple із гнучким екраном стане MacBook із діагоналлю 20,3 дюйма, який з'явиться на ринку в 2027 року.

Патентні канавки на екрані Apple можуть бути покриті прозорим захисним шаром, що знаходиться поверх панелі монітора. На скляному шарі, який розташований паралельно осі згину і перекриває цю вісь, може бути зроблене довгасте заглиблення або інша форма виїмки. Локально витончена частина буде укріплена полімером, нанесеним у вигляді рідини у виїмку, зроблену в витонченій частині, а потім затверджену за допомогою УФ-світла, тепла, каталізатора та інших методів затвердіння.

Патент також показав, що може знадобитися змінити склад всього скла. Наприклад, натрій у склі на поверхні може бути замінений калій. Це створить стискаючу напругу в оброблених поверхневих шарах, що допоможе склу стійко протистояти подряпинам та іншим ушкодженням, спричиненим зносом.

 


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди