Деякі користувачі iPhone 15 скаржаться на постійні проблеми з Bluetooth

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 03 березня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Користувачі iPhone 15 скаржаться на проблеми зі з'єднанням по Bluetooth, які з'явилися з моменту випуску нових апаратів. Насамперед виникають складнощі, пов'язані зі встановленням зв'язку між своїми iPhone і старими Bluetooth-гаджетами, такими як автомобільні системи або навушники, що працюють за цією технологією. На форумах MacRumors і співтоваристві Apple з'явилися скарги, в яких наголошується, що починаючи з iOS 17, в автомобілях (які не підтримують CarPlay) Bluetooth часто вимикається в процесі дзвінків. Починаючи розмову через гучний зв'язок у машині, через кілька секунд Bluetooth відключається, і потрібно перемикатися на динамік iPhone вручну. Машина використовується з моменту її придбання, а iPhone змінюється приблизно щороку. Під час випуску нових версій, таких як x.0, виникають деякі проблеми з Bluetooth, але вже два великих оновлення для iOS 17, і проблема залишається. Інший iPhone 12 не відчуває таких проблем в автомобілі.

Численні скарги надходять від власників iPhone 15, які стикаються з проблемами під час підключення своїх гаджетів до Bluetooth-навушників, автомобільних систем і подібних пристроїв. Однак, деякі користувачі також відчувають труднощі при використанні нових продуктів, таких як AirPods.

Повідомлення про проблеми з Bluetooth з'явилися в жовтні 2023 року, всього через місяць після випуску iPhone 15. Проблеми продовжують залишатися і в наступних оновленнях, і останні скарги надійшли від тих, хто оновився до iOS 17.3.1. Попри запевнення деяких користувачів у тому, що проблеми будуть усунуті з виходом iOS 17, нові скарги вказують на те, що Apple поки не впоралася з проблемою повністю.

Причини проблеми невідомі, але задіяні користувачі включають як власників iPhone 15, так і iPhone 15 Pro. Деякі з них вирішили проблему, купивши нові гаджети. Перезавантаження, скидання налаштувань та інші стандартні дії не допомогли тим, хто зіткнувся з проблемою.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди