Функції Samsung Galaxy AI з'являться у Galaxy S23 та інших моделях з оновленням One UI 6.1

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 02 березня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Корпорація Samsung оголосила про намір представити функції Galaxy AI власникам раніше випущених смартфонів і планшетів в рамках майбутнього оновлення One UI 6.1. Це означає, що функції штучного інтелекту компанії, які дебютували в серії смартфонів Galaxy S24, такі як "Коло для пошуку", "Живий переклад", режим перекладача для телефонних дзвінків, миттєве сповільнене відтворення відео, "Асистент нотаток", "Асистент браузера" та шпалери зі штучним інтелектом, незабаром будуть доступні і на старих пристроях Samsung Galaxy.

Південнокорейський технологічний конгломерат оголосив у четвер, що його майбутнє оновлення One UI 6.1 інтегрує функції Galaxy AI у смартфони Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5. Серія Samsung Galaxy Tab S9 також буде оновлена до One UI 6.1 з підтримкою нових функцій штучного інтелекту, які з'являться в лінійці Galaxy S24.

Першою функцією штучного інтелекту Galaxy, яка дебютує на старих телефонах і планшетах компанії, є Circle to Search, яка дозволяє користувачам малювати коло, виділяти або вибирати об'єкти і текст на зображеннях для пошуку в Google, не виходячи з поточної версії програми. Samsung представила цю функцію минулого місяця з випуском серії Galaxy S24. Майбутнє оновлення також включить функції Galaxy AI у вбудовані додатки компанії, такі як Live Translate для телефонних дзвінків, надсилання текстових повідомлень 13 мовами за допомогою Chat Assist і режим перекладу в реальному часі. Додатки Samsung Notes, Samsung Internet і Recorder також отримають підтримку функцій Note Assist, Browsing Assist і Transcript Assist відповідно.

Тим часом, генеративні функції на основі штучного інтелекту з'являться і на старих смартфонах та планшетах Galaxy. За словами компанії, функція Generative Edit дозволить користувачам "регулювати розмір, положення та вирівнювання об'єктів" на зображеннях. Функція Instant Slow-mo автоматично генерує додаткові кадри для створення сповільнених відео зі звичайних. Samsung стверджує, що оновлення One UI 6.1 на базі Android 14 буде доступне для Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5, а також серії Galaxy Tab S9 до кінця березня. Компанія додає, що деякі функції Galaxy AI з серії S24 можуть не підтримуватися на старіших моделях, а певні функції потребуватимуть підключення до Інтернету, облікового запису Samsung або вбудованих додатків компанії.

 


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди