Google Pixel 9 зʼявився на рендерах з трьома задніми камерами та плоскими боками!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 31 січня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Нещодавно було оприлюднено деякі CAD-рендери майбутнього Google Pixel 9 Pro, і тепер настав час для його меншого та доступнішого побратима отримати таку саму обробку. Пані та панове, зустрічайте Google Pixel 9.

З самого початку одна річ явно виділяється. На відміну від Pixel 8, Pixel 9 має три камери на задній панелі, одна з яких, очевидно, має перископічний зум-об’єктив. Це грандіозне оновлення для «ванільної» лінійки Pixel, яке значно більше відповідає характеристикам Pro.

Рухаючись далі, ще одна очевидна річ полягає в тому, що Google також заражений хворобою «плоских боків», започаткованою Apple деякий час тому. Зникла вигнута рамка Pixel 8, з’явилася плоска поверхня, як у iPhone. Нас не особливо заперечує пласка рама чи ні, але ми відчуваємо потребу зазначити, що кожна компанія, яка робить одне й те саме, просто... нудна та повторювана?

У всякому разі, острів камери теж відрізняється. Він більше не вливається в корпус смартфону. Тепер весь острів має овальну форму (у Pixel 8 овальною була лише частина камери), і вона як і раніше займає майже всю ширину телефону. Здається, він також зроблений з металу, як і раніше. Хоча він не ідентичний тому, що ми бачили в попередніх Pixels, це явно робить телефон впізнаваним як Pixel.

Спереду ви можете побачити раму завдяки її плоскості. Рамки екрана здаються ідеально симетричними, що дуже вітається, а у верхній середній частині екрана є один виріз для селфі-камери.

Згідно з джерелом цих рендерів, розміри Pixel 9 складатимуть 152,8 x 71,9 x 8,5 мм (тоді як виступ камери збільшить товщину до 12 мм). Це робить його трохи вищим, ширшим і тоншим за свого попередника. Очікується, що він матиме 6,1-дюймовий екран, який менше, ніж у Pixel 8, але може мати дещо інше співвідношення сторін.

Ніяких інших подробиць про Pixel 9 поки що невідомо, але це не є великою проблемою, враховуючи, що він стане офіційним лише через вісім місяців. Напевно, до того часу ми потонемо у витоках інформації, як це завжди буває з Pixels. Залишайтеся з нами, і ми повідомимо вас, коли дізнаємося більше.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди