Google Pixel Fold 2: живі зображення витікли!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 12 лютого 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Нещодавно ми почули, що майбутній Google Pixel Fold 2 може пропустити чіпсет Tensor G3 Pixel 8 і Pixel 8 Pro і перейти відразу до Tensor G4 в Pixel 9 і 9 Pro, що, ймовірно, також означає, що він буде представлений лише разом із цими пристроями у жовтні, а не в травні, як оригінальний Pixel Fold.

Сьогодні те саме джерело, що стоїть за вчорашнім звітом, оприлюднило зображення того, що нібито є прототипом Pixel Fold 2, і ви можете побачити його нижче у всій його прихованій красі.

У цій моделі легко відразу помітити дві речі, які дуже відрізняються. По-перше, виступ камери має нову форму, яка дуже далека від оригінального пристрою Pixel Fold, схожого на козирок. Це дивно, оскільки подовжений острівець камери, що тягнеться через більшість, якщо не всю задню частину, став визначальною особливістю лінійки Pixel.

Крім того, екран кришки Pixel Fold 2 явно довший і вужчий, ніж у його попередника, який має дуже широкий форм-фактор, фактично настільки, що коли його відкривають, він реєструється як альбомний режим для програм, що спричинило багато проблем з тими, хто просто відмовляється мати його. Схоже, Pixel Fold 2 виправить це, будучи принаймні трохи довшим за ширину в розкладеному стані, тож програми за замовчуванням будуть використовувати портретну орієнтацію.

Хоча ми не можемо побачити внутрішній екран, джерело цього зображення каже, що він має виріз для селфі-камери у верхньому правому куті, на відміну від оригінального Pixel Fold, який має його на рамці. Pixel Fold 2 нібито «досить тонкий», але все ще має дуже помітну складку на дисплеї.

Звичайно, це лише одне зображення, яке просочилося, тому будь ласка, сприймайте це як звичайний виток, що може не справдитись. Якщо Pixel Fold 2 справді з’явиться на ринку лише в жовтні, у нас буде достатньо часу, щоб дізнатися про нього більше.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди