Google Pixel Watch 2 - новий чіпсет і покращений час автономної роботи!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 09 жовтня 2023
Час читання: 4 хвилини

Example image

Минулого року Google випустив свій перший розумний годинник, і хоча він був багатообіцяючим, у нього були деякі недоліки. Час для другого покоління – ось новий Google Pixel Watch 2. Він виглядає так само, але це стосується і нової серії Pixel 8. І насправді точніше сказати, що апаратне забезпечення виглядає так само, оскільки нова Wear OS 4 приносить значні візуальні оновлення.

Оригінальний годинник Pixel Watch був запущений зі старим Exynos 9110. Хоча цей 10-нм чіп підтримував інтерфейс досить швидко, він був не зовсім ефективним. Годинник другого покоління замінив його на Snapdragon W5+ Gen 1, знову в поєднанні з 2 ГБ оперативної пам’яті (чого цілком достатньо для годинника).

Це 4-нанометровий чіп, який повинен додати автономності. Акумулятор нового годинника не більший – 306 мАг (незначне збільшення порівняно з 294 мАг). Google обіцяє 24-годинний термін служби батареї, навіть якщо ввімкнено Always On Display. Він також відносно швидко заряджається, 30 хвилин на зарядному пристрої достатньо для 12 годин використання.

Як ми вже згадували, екстер’єр багато в чому ідентичний моделі минулого року. Google дотримується рішення мати лише один доступний розмір, і це невеликий розмір 41 мм. Однак є деякі невидимі зміни, як-от більш міцне скло або той факт, що годинник використовує 100% перероблений алюміній.

Дисплей — круглий OLED-дисплей діагоналлю 1,2 дюйма з роздільною здатністю 384 x 384 пікселів — це зниження порівняно з 450 x 450 оригінального годинника, але якщо це допомагає споживати менше енергії, ми всі за це. У будь-якому випадку, нові циферблати пропонують велику різноманітність і дозволяють збалансувати розбірливість і щільність інформації.

Як і його попередник, Pixel Watch 2 оснащений оптичними датчиками пульсу та кисню в крові. Однак новий багатопроменевий датчик на 40% точніший за старий однопроменевий датчик під час інтенсивних вправ, оскільки він вимірює частоту серцевих скорочень у кількох місцях на зап’ясті.

Годинник також відстежуватиме ваш рівень стресу за допомогою датчика постійної електрошкірної активності. Він може надати вам детальний звіт про якість вашого сну, який тепер включає вимірювання температури шкіри. Однак Google ще не стрибнув на підножку ЕКГ, на відміну від таких конкурентів, як Apple і Samsung.

Годинник постачається з 6-місячною підтримкою Fitbit Premium, яка тепер використовує штучний інтелект, щоб аналізувати вашу поточну ефективність і пояснювати, чому ви працюєте краще або гірше, ніж раніше. Це враховує всі дані, зібрані годинником, тому причиною того, що ви сьогодні не були такими швидкими, може бути ваш поганий сон останні кілька днів. Годинник також містить нову функцію коучинга, яка допоможе вам тримати темп і підтримувати пульс у цільовій зоні.

Годинник знову має рейтинг 5ATM/IP68, тому він пилонепроникний і підходить для плавання в басейнах.

Існує нова функція екстреного обміну даними, яка надсилатиме ваше місцезнаходження групі довірених контактів. Це також може працювати автоматично – за допомогою перевірки безпеки ви можете встановити таймер, через який час ви повернетеся додому в безпеці, і якщо час закінчиться, увімкнеться екстрене надсилання.

Годинник має звичайну, гладку скляну передню частину – порожнє полотно для обраного вами циферблата. Подальші налаштування можливі за допомогою змінних браслетів, ось деякі з основних опцій.

Перфорований ремінець Active Sport Band міцний і дихаючий, коштує 50 доларів. Крім того, є тканий ремінець за 60 доларів і браслет зі сталевих ланок. Зауважте, що механізм ремінця такий самий, як і минулого року, тому ви можете повторно використовувати ремінці з оригінального годинника Pixel Watch.

Google також випустив новий зарядний пристрій за 30 доларів. Google Pixel Watch 2 вже доступний за ціною від 350 доларів США за модель Bluetooth (така ж ціна, що й перше покоління). Також буде варіант LTE за 400 доларів.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди