Говорять, що Samsung Galaxy Z Fold 6 матиме більш тонкий титановий дизайн, але не матиме виділеного слота для S-Pen: подробиці

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 26 лютого 2024
Час читання: 3 хвилини

Example image

Нещодавно стало відомо про безліч витоків щодо Samsung Galaxy Z Fold 6. Деякі з них не відповідають один одному, в той час як інші видаються більш правдоподібними, з огляду на відносну незворушність бренду щодо складних пристроїв, незважаючи на появу безлічі нових конкурентів у цій сфері. Цього року у корейського бренду в серії Galaxy S спостерігається явне зрушення від простого переліку технічних характеристик до глибшого акценту на можливості штучного інтелекту, і ми можемо очікувати подібного розвитку подій і в складаній лінійці цього року. Однак, на відміну від звичайних планшетних смартфонів, складні пристрої мають особливий дизайн. Останні витоки намагаються вказати на зміни між Z Fold 5 і ще не анонсованим Galaxy Z Fold 6.


Інформація про Galaxy Z Fold 6, отримана з двох джерел, вказує на однакові зміни. Перший набір витоків надійшов від X (раніше відомого як Twitter) від користувача Чуна Бхаї (@chunvn8888), який зазначив, що Galaxy Z Fold 6, аналогічно Galaxy Z Fold 5, не матиме відсіку для S-Pen. Як і раніше очікується, що новий S-Pen буде продаватися і встановлюватися в додатковий чохол. Кілька повідомлень стверджують, що Samsung працює над тоншим S-Pen, який можна було б розмістити в тонкій рамці Galaxy Z Fold (у розкладеному стані), однак така зміна, здається, не станеться у 2024 році. Нещодавній патент Samsung також згадує інші варіанти, як-от прикріплення S-Pen до бічної (або задньої) частини складного пристрою або його використання як знімної частини зовнішньої рами. Отже, є ймовірність того, що S-Pen не буде прив'язаний до рамки Galaxy Z Fold 6.
Чун Бхаї також повідомляє, що габарити телефону, ймовірно, залишаться колишніми, хоча він стане трохи ширшим і отримає більш гострий дизайн, що нагадує Galaxy S24 Ultra, а також впровадження титану, що може зробити його легшим. Що стосується основних характеристик, джерело стверджує, що Galaxy Fold 6 буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, акумулятором ємністю 4600 мАг і потрійною задньою камерою.


Другий фрагмент, представлений автором Naver під ніком yeux1122, загалом узгоджується з вищезазначеними даними, однак містить більше деталей. На його думку, Galaxy Z Fold 6 отримає покращений основний екран UTG, міцніший шарнір зі зменшеною товщиною, а також поліпшену камеру під дисплеєм. У повідомленні також йдеться про те, що дизайн Galaxy Z Fold 6 буде схожий на дизайн нової серії Galaxy S24.
Джерело також додає, що співвідношення екрана на обкладинці, ймовірно, зміниться і може бути подібним до того, що пропонують китайські конкуренти (OnePlus Open, Vivo X Fold 2 та інші). Ці зміни значно відрізняються від більш радикальних змін у дизайні, згаданих у попередньому звіті, які стосувалися широкого зовнішнього вигляду, подібного до Pixel Fold.


Це джерело також стверджує, що камери Galaxy Z Fold 6 будуть такими самими, як у Galaxy Z Fold 5, з покращеннями, переважно за рахунок нового постачальника. Це знову відрізняється від нещодавнього слуху, де йшлося про те, що Galaxy Z Fold 6 може мати таке саме налаштування камери, як Galaxy S24 Ultra, флагманський смартфон з камерою.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди