Honor детально описує кремнієво-вуглецевий акумулятор Magic 6 Pro другого покоління

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 06 лютого 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Серія Honor Magic 6 зустріне світ у рамках Всесвітнього мобільного конгресу (MWC) 2024 у Барселоні, представивши свої інноваційні особливості. Перед глобальним запуском Honor розкрила більш детальну інформацію про батареї своїх флагманських смартфонів. Honor Magic 6 Pro оснащений акумулятором другого покоління з кремнію і вуглецю, що забезпечує поліпшену продуктивність і більш високу енергетичну щільність. У ньому закладено новий чип Power Enhanced Honor E1. Моделі Honor Magic 6 і Honor Magic 6 Pro були анонсовані в Китаї попереднього місяця, використовуючи оболонку MagicOS 8.0, засновану на Android 14, і обладнані процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC.

Колишній підрозділ Huawei розмістив відеоролик на YouTube, в якому продемонстрував можливості акумулятора Honor Magic 6 Pro. У ролику телефон проходить суворі випробування батареї, підтверджуючи свою стійкість до різних кліматичних умов. Телефон проявив видатну стійкість до холоду на високих висотах, зберігши 86% заряду після тригодинного запису відео.

Honor Magic 6 Pro використовує кремнієво-вуглецевий акумулятор другого покоління, підвищуючи продуктивність. Новітня технологія обіцяє більш високу енергетичну щільність порівняно з традиційними акумуляторами. Цей акумулятор оснащений вдосконаленим чипом управління температурою, і торік Honor представила кремнієво-вуглецевий елемент першого покоління в Magic 5.

Крім того, блогер PhoneBuff провів тест батареї Magic 6 Pro. У шестихвилинному ролику телефон витримує морозну камеру за температури -20℃. За допомогою Bluetooth-миші вони запускають тест відтворення відео, продемонструвавши високу стійкість і переваги нової батарейної технології.

Honor Magic 6 Pro оснащений батареєю на 5600 мАг з підтримкою дротового заряджання потужністю 80 Вт і бездротового заряджання потужністю 66 Вт. Цей смартфон був представлений у Китаї за ціною 5699 юанів (приблизно 65 000 рупій) за базову версію з 12 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам'яті. За межами Китаю він з'явиться на ринку в лютому цього року під час MWC 2024.

Honor Magic 6 Pro працює під управлінням інтерфейсу MagicOS 8.0 і обладнаний 6,8-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ (1280x2800 пікселів). Смартфон оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3 SoC, а також до 16 ГБ ОЗП і до 1 ТБ вбудованої пам'яті. Потрійна задня камера, включно з 180-мегапіксельною перископічною камерою з підтримкою OIS, представляє передові можливості фотозйомки. На передній панелі встановлена 50-мегапіксельна ширококутна камера і 3D-датчик глибини.

 


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди