Honor Magic 6 Ultimate – смартфон із магічною камерою та Snapdragon 8 Gen 3!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 16 серпня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Наближається зима, і компанія Honor готується вивести на ринок флагманську лінійку смартфонів Magic 6. Хоча до офіційного анонсу ще залишається майже пів року, один відомий інсайдер поділився із нами інформацією про нову модель.

Один з ключових моментів, які відзначив інсайдер, - це здатність камери Honor Magic 6 Ultimate. Звісно, вона буде множинним модулем, з роздільною здатністю головного сенсора на рівні 50 МП. Цей модуль буде оснащений не тільки великим сенсором, але й вдосконаленою оптикою.

Зокрема, найважливішою новинкою у цьому смартфоні буде датчик зображення, який має роздільну здатність 200 МП. Це особливо важливо тому, що цей датчик буде встановлений в телеоб'єктиві і поєднаний з перископічною оптикою, що дозволить отримувати оптичний зум щонайменше до 3,5x.

В порівнянні з попередньою моделлю Honor Magic 5 Ultimate, нова версія матиме потрійну головну камеру. Кожен сенсор має роздільну здатністю 50 МП. Також треба зазначити, що в перископічний оптиці телеоб'єктиву також присутній зум без втрати якості і смартфон має збільшену оптичну зум-кратність 3,5x.

Повідомляється, що Honor Magic 6 Ultimate отримає в своєму арсеналі процесор Snapdragon 8 Gen 3. Офіційний анонс очікується протягом першої половини 2024 року. Окрім нього, відповідно до традицій, має з'явитися і більш недорогі лінійки моделей: Magic 6, Magic 6 Lite і Magic 6 Pro.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди