HTC анонсує новий смартфон серії U, який приєднується до «Viverse»!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 06 травня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

У HTC роками не ставилися серйозно до телефонних змагань. Компанія навіть продала частину свого мобільного бізнесу Google для лінійки продуктів Pixel п’ять років тому. З нішевим телефоном тут і там, як от минулорічний телефон HTC Desire 22 Pro metaverse, вони не зовсім вийшли з цього, і тепер компанія тизерить ще одну новинку на 2023 рік.

Останній флагманський телефон HTC серії U був представлений у червні 2018 року - HTC U12+. Він був досить конкурентоспроможним для свого часу, але це був останній великий флагман бренду, окрім HTC U20 5G, який був скоріше пристроєм середнього класу, і HTC Exodus 1, який був зосереджений на технології блокчейн.

Цей тизер не дає нам жодних натяків на те, чи буде це наступник HTC U12+ на основі метавсесвіту чи ближче до HTC U20 5G, але ми, безумовно, можемо сподіватися на перше, а не на останнє.

Ми не дізнаємося більше, доки HTC не оприлюднить більше деталей про новий пристрій, але, схоже, це може стати хорошим поверненням для HTC на ринок смартфонів, навіть якщо ринок 2023 року виявиться складним.

HTC просуває Viverse, яка є її версією метавсесвіту. Ажіотаж щодо метавсесвіту в основному закінчився, тож цікаво побачити, як HTC випустить пристрій, який просуває цю ідею після ажіотажу. Можливо, HTC запізнився в цьому тренді або має щось унікальне в своєму рукаві.

 


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди