Humane Ai Pin - штучний інтелект на вашій сорочці в гаджеті без дисплею!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 13 листопада 2023
Час читання: 3 хвилини

Example image

У Сан-Франциско є стартап під назвою Humane (точніше, hu.ma.ne, якщо говорити про офіційний логотип і доменне ім’я), і кілька днів тому він представив перший продукт, над яким працював. Він називається Ai Pin і, здається, відповідає на таке запитання, яке ніхто не задавав: що, якщо майже смартфон, але без екрану та прикріплений до сорочки? А ще з ШІ!

І ось що воно є. Маленька шпилька на вигляд, яку ви одягаєте на сорочку, чи худі, чи піджак, чи що завгодно, і носите цілий день.

Давайте тепер дізнаємося, що він може зробити. Він робить 13-мегапіксельні фотографії (незабаром з’являться відео) і надсилає тексти, а також постачається з віртуальним помічником AI, який базується на технологіях Microsoft і OpenAI. Ми впевнені, що публічні розмови з дивною шпилькою на вашій сорочці будуть у моді.

На щастя, у нього є Bluetooth, тож ви можете не використовувати «персональний динамік», який «створює міхур звуку, пропонуючи як інтимність, так і гучність за потреби» — будь ласка, просто підключіть до нього навушники та вбережіть усіх навколо від випадкового захоплення у той міхур.

Ви можете «розмовляти з ним природно», а його Ai Mic «розширює пошук і швидко знаходить і контекстуалізує те, що ви шукаєте». Крім того, обмін повідомленнями на основі штучного інтелекту «може створювати повідомлення відповідно до вашого тону голосу», а функція Catch Me Up «сортує шум у вашій папці «Вхідні».

Музичні враження від штучного інтелекту «оживають завдяки партнерству з Tidal», тоді як «фотограф із штучним інтелектом допомагає вам зафіксувати та відновити важливі спогади». Ai Pin також може виступати вашим перекладачем іноземної мови та навіть підтримувати ваші цілі щодо харчування, ідентифікуючи їжу за допомогою комп’ютерного зору.

Ai Pin працює під управлінням Cosmos, ОС Humane «для ери штучного інтелекту», яка не має програм, але поєднує «інтелектуальні технології з інтуїтивно зрозумілою взаємодією та вдосконаленою безпекою». Ai Pin «швидко розуміє, що вам потрібно», а потім миттєво підключає вас до потрібного досвіду чи служби штучного інтелекту.

Перш ніж кричати: «Але заряд акумулятора!», зауважте, що він не завжди слухає. Замість цього, щоб активувати його, вам потрібно торкнутися й перетягнути його сенсорну панель, після чого «Індикатор довіри» (так, він справді так називається) почне блимати, щоб ви та всі навколо вас знали, що дивна річ, приєднана до вашої сорочки збирає дані. Він також має лазер, який проектує речі на вашій руці – це імпровізоване рішення, яке має замінити відсутність екрана.

Штифт AI Pin доступний у трьох кольорах – Eclipse, Equinox і Lunar, важить 34 г і має аксесуар «підсилювач заряду батареї», який, звичайно, існує і додає ще 20 г. Кілька підсилювачів можна замінити в гарячому режимі, оскільки вони підключаються магнітним способом до роз’єму Ai Pin і заряджають його бездротовим способом.

Ai Pin живиться від невідомого Snapdragon SoC і коштує 699 доларів США за сам пристрій і два підсилювачі батареї, а також підписку на суму 24 долари на місяць, яка дає номер телефону та покриття даних через T-Mobile. AI Pin надійде в продаж на початку наступного року, а попередні замовлення почнуться 16 листопада.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди