Infinix GT 10 Pro – геймерський телефон із неймовірним дизайном!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 28 липня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Відповідно до дуже достовірної інформації, яку ми отримали, Infinix працює над ігровим смартфоном, який має вийти в перший тиждень серпня, починаючи з Індії. Він називатиметься Infinix GT 10 Pro і має на меті забезпечити високі ігрові функції за доступною ціною. Ви можете побачити його на ексклюзивних зображеннях нижче.

 

 

Схоже, що задня панель телефону має напівпрозорий дизайн, схожий на Nothing, хоча дизайн досить далекий від дизайну телефонів Nothing. Це просто схожа ідея, але реалізована зовсім по-різному, як бачите.

Модуль камери є особливим, здається, ніби він із зовсім іншого світу. Тут також переважає естетика «ігрового телефону», що цілком доречно. Ми бачимо три сенсори камери на задній панелі та кільцевий світлодіодний спалах. Основний сенсор матиме роздільну здатність 108 Мп, судячи з напису на діагональній смузі всередині острівця камери.

Тепер GT 10 Pro з’явився в нових тизерах, які показують дію міні-світлодіодів на задній панелі.

 

 

Ці світлодіоди створюють «особливий інтерактивний інтерфейс підсвічування» та загоряються, коли користувач запускає гру. Вони також світитимуться для нових сповіщень і працюватимуть як індикатор стану заряджання.

Один із тизерів показує колір задньої панелі моделі Infinix GT 10 Pro Mirage Silver, що змінюється на сталево-блакитний і темно-рожевий. Це станеться, якщо на задню кришку буде впливати ультрафіолетове світло.

 

 

Infinix ще не опублікувала технічні характеристики GT 10 Pro, але ми отримали інформацію, яка підтверджує, що він буде поставлятися з 8 ГБ (+8 ГБ віртуальної) оперативної пам’яті та 256 ГБ пам’яті. Він працюватиме під керуванням XOS 13 на базі Android 13 із коробки, щоб забезпечити «чисте середовище», оскільки в ньому не буде «непотрібного програмного забезпечення та дратівливої реклами».

Думаю, що ми з вами почуємо ще більше подробиць, коли показ цього прекрасного девайсу ще трохи наблизиться.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди