iOS 17.3 дозволяє iPhone підключатися до деяких телевізорів у готельних номерах через AirPlay

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 21 січня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Буквально днями відома компанія Apple оприлюднила подробиці про вихід iOS 17.3. Варто зазначити, що офіційний реліз оновлень операційної системи очікується вже наступного тижня. Отже, в документації до оновлень наголошується, що нова версія операційної системи дозволить власникам iPhone використовувати функцію AirPlay для підключення своїх пристроїв до деяких телевізорів у готельних номерах. Тим не менш, конкретні деталі цієї можливості поки що залишаються під питанням.

Детальніше про функцію

Отже, в оновленнях до iOS 17.3 йдеться про те, що підтримка AirPlay в номерах деяких готелей буде можливість транслювати контент прямо на телевізор. Опис цієї функції передбачає, що власникам iPhone достатньо просканувати QR-код на сумісному телевізорі, який знаходиться в номері готелю, щоб встановити з'єднання AirPlay. Ця можливість, в свою чергу, дозволить передавати по бездротовій мережі відео, фотографії та музику з iPhone на телевізор. Слід зазначити, що Google вже пропонує аналогічну функцію на деяких телевізорах у готелях за допомогою технології Chromecast для передачі контенту зі смартфона гостей.

Що відомо про випуск?

Варто зазначити, що ще у червні 2023 року компанія Apple оголосила про партнерство з Holiday Inn IHG Hotels & Resorts, які планували впровадити цю функцію, проте точні відомості про її доступність залишалися незрозумілими. Раніше LG також повідомила, що стане одним із першопрохідців у виробництві телевізорів для готельних номерів із підтримкою цієї можливості.

Спочатку Apple обіцяла впровадити цю функцію минулого року, проте її запуск було відкладено до 2024 року. Тепер компанія стверджує, що її буде включено в оновлення протягом 2024 року, хоча більш конкретних термінів не було надано. Ця інновація очікується вже в оновленні iOS 17, яке буде випущено згодом.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди