iQOO 12 - Snapdragon 8 Gen 3 та ігри зі 144 fps, запуск підтверджено на 7 листопада!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 27 жовтня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Ходять чутки, що суббренд Vivo iQOO випустить серію iQOO 12 7 листопада. Сьогодні у нас є деякі ексклюзивні подробиці про iQOO 12, якими ми дуже раді поділитися з вами. По-перше, офіційний запуск у Китаї справді відбудеться 7 листопада, а глобальний випуск запланований на кінець цього року.

Телефон буде одним з перших, хто вийде на ринок на базі щойно представленого чіпсета Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, що, можливо, не дивно. Тим не менш, це буде перший ігровий телефон з новою SoC.

Щоб покращити ігрову графіку, iQOO 12 використовуватиме спеціальний процесор дисплея з апаратним прискоренням трасування променів, схожий на технологію, яку Apple представила в iPhone 15 Pro минулого місяця. Передбачається, що це забезпечить ультрареалістичне освітлення, відображення та тіні в мобільних іграх для величезного стрибка в зануренні.

iQOO 12 запускатиме такі популярні мобільні ігри, як PUBG Mobile, PUBG New State, Genshin Impact і LoL Mobile зі швидкістю 144 кадри в секунду з інтерполяцією кадрів. До речі, це не повний список ігор, які підтримуватимуться – очікуйте ще більше сюрпризів. Телефон подолає власне обмеження частоти кадрів, встановлене розробниками ігор, щоб забезпечити справжню високу частоту кадрів у іграх.

Останні кілька років iQOO співпрацює з BMW M Motorsport, і це не зміниться з випуском iQOO 12. Також буде спеціальна версія «Legend Edition Inspired by BMW M Motorsport». Очікуйте смуги BMW M на задній частині, а також індивідуальні теми.

iQOO 12 має стати одним із найцікавіших випусків наступних кількох тижнів, тож слідкуйте за оновленнями, оскільки ми намагатимемося дізнатися більше про нього.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди