Камера Google Pixel виходить на новий рівень!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 14 червня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

10 червня було оприлюднено серію параметрів Google Pixel 8. Кажуть, що Google інвестувала багато грошей у обчислювальну фотографію, тому нова машина матиме чудову продуктивність зображення.

Після того, як Google використовував Samsung ISOCELL GN1 як основну камеру протягом чотирьох років поспіль, цьогорічну серію Pixel 8 буде оновлено до GN2, що збільшить світловий потік приблизно на 35% порівняно з попереднім поколінням, дозволяючи отримувати яскравіші зображення. Це також зменшить розмитість фото.

Ми помітили, що цей датчик також підтримує відеозйомку 8K / 30 кадрів в секунду, у поєднанні з процесором Tensor G3, вважається, що рівень зображення Pixel 8 буде значно покращений.

Крім того, новий сенсор також додає підтримку Staggered HDR, яка може зменшити затримку між кадрами HDR, тим самим прискорюючи зйомку. Ця технологія може ще більше розширити можливості Google HDR+, надаючи користувачам швидшу та надійнішу зйомку.

Google Pixel 8 Pro оновлює 12-мегапіксельну Sony IMX386 до 64-мегапіксельної Sony IMX787, що є величезним оновленням для надшироких кутів, а сенсор майже вдвічі більший за оригінальний, що має значно покращити якість зображення.

Кажуть, що поточне програмне забезпечення камери Google Pixel 8 все ще знаходиться на досить ранній стадії розробки, в основному зосереджене на адаптації до нового апаратного забезпечення, але також є деякі нові основні функції, які були покращені, такі як адаптивний спалах і «сегментований AWB». », який забезпечує використання штучного інтелекту для сегментації поточної сцени на різні частини, а потім вибірково застосовує різну обробку до певних частин зображення. Крім того, Google також може додати функцію вибору рівня розмиття відео до режиму відео у Pixel 8.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди