Наступний iPhone SE вийде у 2025 році з OLED-екраном, від iPhone 14!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 19 лютого 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Apple випустила свій останній доступний iPhone SE у 2022 році, а попередній – у 2020 році, але, схоже, цього разу компанія пропустить рік і випустить наступний у 2025 році. Це те, що сьогодні повторюється в новому звіті з Кореї.

Після виходу наступний iPhone SE матиме функцію, якої раніше не було в цьому доступному діапазоні: OLED-екран. Натомість усі попередні моделі iPhone SE були оснащені РК-панелями, але тепер найдешевший iPhone нарешті зробить стрибок.

У звіті стверджується, що три виробники дисплеїв наразі борються за замовлення Apple на наступний iPhone SE, причому Samsung пропонує (можливо, на диво) найнижчу ціну за панель у 30 доларів, BOE пропонує ціну 35 доларів, а Tianma – 40 доларів. Ніхто ще не виграв контракт, оскільки Apple, як повідомляється, відповіла на це, пропонуючи лише 20 доларів за панель, тому переговори ще тривають.

Панелі, які використовуватимуться в наступному SE, будуть подібні до тих, які ми бачили в iPhone 13 і iPhone 14. Тож ми очікуємо, що iPhone SE 2025 року матиме 6,1-дюймовий екран із роздільною здатністю 1170x2532, піковою яскравістю 1200 ніт і, можливо, навіть скло Ceramic Shield зверху (хоча це не підтверджено, і його можна пропустити, щоб заощадити гроші на повному пакеті).

У сьогоднішньому корейському звіті говориться, що і Samsung Display, і BOE забезпечили хороші прибутки для цих панелей, тоді як Tianma навряд чи буде серйозним суперником, оскільки її технології відстають від конкурентів. Перевага Samsung (і, ймовірно, причина, чому вона запропонувала найнижчу ціну) полягає в тому, що вона створювала панелі iPhone 14, тож могла використовувати для цього всі інструменти або навіть існуючі панелі, якщо такі є.

Samsung також може дозволити собі знизити ціну на SE, намагаючись знехтувати BOE, оскільки вона може отримати більше прибутку від панелей для серій iPhone 15 і iPhone 16. Тим часом BOE потребує всіх додаткових замовлень, які вона може отримати, оскільки минулого року вона втратила гарну можливість збільшити потужності виробництва OLED-панелей через труднощі з виготовленням панелей iPhone 15, таким чином віддавши більше замовлень Samsung Display.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди