Nothing Phone (2), все що відомо на даний момент!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 03 липня 2023
Час читання: 3 хвилини

Example image

Nothing Company зʼявилася наприкінці січня 2021 року і з тих пір випустила один телефон і пару TWS навушників, але тепер настав час для другого телефону. Компанія свідомо виходить на запуск, працюючи над створенням репутації модних, видатних продуктів, тому що вона намагається вийти на дуже переповнений, дуже конкурентний ринок смартфонів.

Nothing Phone (2) буде офіційно представлений 11 липня, але Карл Пей та компанія вже підтвердили низку ключових аспектів щодо пристрою. Також не бракувало неофіційних витоків.

Phone (1) працював на базі Snapdragon 778G, Phone(2) отримав вищий клас Snapdragon 8+ Gen 1. Незважаючи на те, що він трохи старший, Nothing, ймовірно, не має можливості для забезпечення чіпів Gen 2. Карл Пей сказав про 8+ Gen 1 наступне: «Ми перевірили його до досконалості: Snapdragon 8+ Gen 1 був ретельно протестований і оптимізований за допомогою численних оновлень з моменту його появи рік тому. Ми надаємо пріоритет користувальницькому досвіду, а не першості в гонці специфікацій.»

Крім того, засновник натякнув, що чіп має найкраще співвідношення ціна-якість, тобто що надбавка до ціни пропорційно більша, ніж приріст продуктивності (ймовірно, це стосується 8 Gen 2).

Важливо те, що компанія запустила свій підрозділ програмного забезпечення та тепер розробляє Nothing OS власними силами. Друга версія користувальницького інтерфейсу знаходиться в розробці, і Пей добре знає переваги розширеної підтримки програмного забезпечення – те, що дало перевагу новому OnePlus. З цією метою Phone (2) отримуватиме 3 роки оновлень ОС і 4 роки патчів безпеки. Це близько до зобов’язань Google 3/5, але менше 4/5 років, які пропонують такі компанії, як Samsung і OnePlus.

Як і в перші роки OnePlus, стратегія Nothing полягає у випуску одного телефону на рік. А цього року телефон стане більшим – він матиме 6,7-дюймовий дисплей (порівняно з 6,55-дюймовим у оригіналу). Щоб підтримати більший дисплей і потужніший чіпсет, Nothing також збільшили ємність акумулятора до 4700 мАг (з 4500 мАг). Перша модель досягла вражаючого показника витривалості в 108 годин, досягнення, яке стало результатом як ємності батареї та ефективного чіпсета, так і добре оптимізованого програмного забезпечення.

Для тих, хто бажає, щоб компанія випустила щось менше, Пей каже, що розробка маленької версії коштує стільки ж, скільки великої, і, за словами засновника, «дуже мало людей купують маленькі телефони».

Останнім відкриттям є дизайн нового зарядного кабелю, який входитиме в комплект Phone (2). Кабель тепер має таку саму естетику прозорого на білому, що стає візитною карткою Nothing. Маркетинг — це величезні витрати, але дуже важливі для відносно невідомого бренду, і, на щастя, Карл Пей — це майстер. Ви можете подумати: «Це кабель, кого це хвилює?», але якщо ви перевірите публікацію, то побачите, що вона має понад 100 коментарів.

Компанія працювала над тим, щоб зробити дизайн Phone (2) більш екологічним, ніж його попередник, зменшивши його викиди вуглецю до 53,45 кг, що на 5 кг менше, ніж Phone (1). У новому дизайні також використовується більше перероблених матеріалів (середня рама повністю виготовлена з переробленого алюмінію).

Це вся інформація, яку ми маємо на цей момент, хоча ми впевнені, що наступний тиждень принесе ще один-два тизери, щоб підтримувати інерцію ажіотажу, який рухається до дня запуску 11 липня.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди