Нова технологія від Samsung! Тепер флагмани будуть працювати більше одного дня?

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 27 квітня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

В той час як східні виробники, такі як OPPO і Xiaomi, просувають швидку зарядку, Samsung, найбільший гравець в індустрії мобільних телефонів, все ще застряг на стадії дротової зарядки на 45 Вт. В основному це пов’язано з наслідками інциденту із Samsung Galaxy Note 7, але ця ситуація скоро покращиться.

Повідомляється, що батареї, які використовуються в серії Samsung Galaxy S24, матимуть «складну» конструкцію, щоб зменшити опуклість батареї та інші явища. Така конструкція не тільки підвищує безпеку, але й збільшує ємність батареї на 10% при тій же вазі.

В даний час всі батареї, які використовуються в смартфонах Samsung, виготовляються методом «намотування». Тривале використання призведе до розбухання батарей і водночас до опіку від короткого замикання після сильного удару.

Раніше було відомо, що Samsung SDI в нещодавно розгорнула технологію накопичення батарей, головним чином для виробництва акумуляторів п’ятого покоління для електромобілів. Ця технологія робить батарею більш компактною та має вищу щільність енергії завдяки складанню матеріалів, таких як аноди та катоди. Samsung SDI каже, що метод укладання може збільшити щільність енергії більш ніж на 10 відсотків порівняно з існуючими методами.

Таким чином ми можемо передбачити 2 варіанти розвитку цієї теми. Перший – девайси стануть тоншими, але збережуть ту ж саму ємність акумулятору. Також можливий і другий варіант – товщину пристроїв залишать на тому ж рівні, але ми відчуємо значний приріст у часі роботи свого девайсу від Samsung. Сподіваюсь, що нас очікує другий варіант, тому що навіть флагмани Samsung із доволі великими акумуляторами не можуть похизуватись дуже довгою роботою, враховуючи оптимізацію софту та інше.

 


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди