Основні помилки під час заряджання зарядній станції: як уникнути неприємностей

Автор: Галина Костенко
Опубліковано: 04 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Під час масових відключень електроенергії портативні зарядні станції стали невід’ємною частиною повсякденного життя українців. Вони дозволяють підтримувати роботу різних електронних пристроїв у разі перебоїв у електропостачанні.

Зарядна станція нагадує потужний павербанк. За її допомогою можна заряджати одразу кілька пристроїв – телефон, планшет, ноутбук. Незамінними вони стали восени-взимку, коли українці через обстріли країни-агресора залишилися без світла. Як правильно заряджати зарядну станцію – читайте далі.

Зазначимо, що перевага зарядної станції ще й у тому, що вона не тільки подарує додаткові години життя вашим приладам під час вимкнення світла, а й у можливості взяти її з собою до лісу, на риболовлю чи на пікнік. Вона портативна і легка у використанні, і до того ж деякі моделі здатні заряджатися не тільки від розетки, а й від авто і сонячних панелей.

Попри безліч переваг, використання цих пристроїв вимагає дотримання певних заходів безпеки. Неправильне заряджання може призвести до серйозних наслідків, включаючи пошкодження обладнання та загрозу для здоров’я користувачів. Тому ми розповідаємо, як краще не запитувати такі необхідні в нинішніх реаліях пристрої.

Ось кілька основних помилок, яких слід уникати під час заряджання зарядної станції:

  1. Перегрівання: Не залишайте зарядну станцію під прямими сонячними променями або біля джерел високої температури. Це може призвести до перегріву акумулятора і його пошкодження.

  2. Використання неякісних подовжувачів: Заряджайте станцію безпосередньо від розетки, оскільки неякісні подовжувачі можуть перегоріти і спричинити проблеми.

  3. Заряджання до максимуму: Постійне заряджання акумулятора до 100% може знизити його продуктивність. Краще заряджати до 80-90%.

  4. Використання невідповідних зарядних пристроїв: Використовуйте тільки зарядні пристрої, що йдуть у комплекті з вашою станцією. Інші зарядні пристрої можуть мати різну потужність і вольтаж, що може пошкодити акумулятор.

  5. Залишення підключеною на ніч: Якщо у вашій станції немає функції джерела безперебійного живлення, не залишайте її підключеною до мережі на ніч.

Дотримуючись цих порад, ви зможете продовжити термін служби вашої зарядної станції.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Масові скарги на iPhone 16 Pro і Pro Max: що не так з новими смартфонами Apple

Опубліковано: 22 жовтня 2024
Час читання: 3 хвилини

Представлено Galaxy Z Fold Special Edition з тонким корпусом і 200- МП камерою

Опубліковано: 21 жовтня 2024
Час читання: 2 хвилини

Oppo представила в Китаї свій останній смартфон серії K — K12 Plus

Опубліковано: 19 жовтня 2024
Час читання: 2 хвилини

Представлені смартфони Honor X60 та Honor X60 Pro

Опубліковано: 18 жовтня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Кращі смарт-годинники, які доступні в Україні в 2024 році

Опубліковано: 11 вересня 2024
Час читання: 6 хвилин

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

Останні огляди