Останні чутки про OnePlus 12 – нова камера, процесор, та топовий дисплей!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 07 липня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Скоріш за все, ми далекі від того, щоб побачити OnePlus 12 у світі дуже скоро, оскільки попередні чутки вказували на те, що компанія зосереджується на належному оновленні, а не на половинчастому, у другій половині цього року. І згідно зі звітом Йогеша Брара, пристрій справді буде випущено на глобальний ринок на початку першого кварталу наступного року після випуску в Китаї в грудні 2023 року.

У будь-якому випадку звіт обіцяє кілька ключових покращень. Мабуть, найпомітніше оновлення стосується камери. Основний датчик буде замінено на новий, і ми сподіваємося побачити 1-дюймовий сенсор, як Oppo Find X6 Pro. У витоку також згадується новий телеоб’єктив, припускаючи, що 32-мегапіксельний блок Sony IMX709 RGBW все ще буде використовуватися для налаштування телеоб’єктива, але буде працювати в парі з покращеним сенсором камери. Ми просто сподіваємося побачити подальше масштабування, оскільки OnePlus 11 має невражаючий 2-кратний зум, хоча й досить солідний з точки зору якості.

Дисплей також отримає нову панель. Якщо наші здогадки вірні, то це буде OLED-панель останнього покоління - LTPO4. Що стосується процесора, то це повинен бути Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, який буде представлено як раз в кінці року. Можливо цього разу OnePlus стане першим смартфоном на найновішому чіпі від Qualcomm!

Також, за чутками, OnePlus 12 має швидшу зарядку ніж його попередник (OnePlus 11 має 100 Вт) і симетричний дизайн. Ми насправді не знаємо, що означає цей останній фрагмент, але, можливо, він стосується острівця камери на задній панелі. Ймовірно, він буде по центру.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди