Перший складаний смартфон від OnePlus зʼявився!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 24 червня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Ми знайшли повідомлення, що перший смартфон OnePlus зі складаним екраном буде доступний у третьому кварталі цього року. Пізніше зʼявилося повідомлення, що конференція мобільних телефонів OnePlus зі складаним екраном відбудеться в Нью-Йорку в першій половині серпня, а потім буде запущена в усьому світі.

Тепер було опубліковано візуалізацію OnePlus V Fold із конфігурацією, подібною до конфігурації OPPO Find N2. Задня частина цієї моделі буде виготовлена зі штучної шкіри, що повинно надавати їй приємне відчуття в руці.

OnePlus V Fold також використовує задню систему з трьома камерами від бренду Hasselblad. Варто зазначити, що ця модель також оснащена лінзою-перископом, яка може досягати функції оптичного масштабування високої потужності, подібної до Samsung S23 Ultra.

Крім того, ця модель також матиме бічний слайдер, який також є фірмовим дизайном флагманських продуктів OnePlus. Згідно з повідомленнями, кнопка живлення OnePlus V Fold містить датчик розпізнавання відбитків пальців. Варто зазначити, що складний телефон OnePlus також використовує конструкцію з трьома динаміками, яка, як очікується, забезпечить потужний звук. Що стосується шарнірної частини, ця модель, схоже, натхненна телефонами OPPO Find N2 і Samsung Galaxy Z.

Що стосується продуктивності, очікується, що смартфон буде оснащено процесором Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2. Ходять чутки, що телефон також матиме 2K 120 Гц AMOLED (LTPO) дисплей і матиме 50 МП (IMX 890) основну камеру + 48 МП надширококутний об’єктив + 32 МП перископну телефото камеру та 32 МП (OV32C) фронтальну камеру, вбудований акумулятор на 4800 мАг, а також буде підтримувати функцію заряджання SuperVOOC потужністю 100 Вт.

Очікується, що телефон зі складаним екраном від OnePlus працюватиме під управлінням Android 13 / OxygenOS 13.1, хоча він дуже близький до офіційного випуску Android 14 від Google у серпні, але не очікується, що він буде доступний найближчим часом.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди