Philips випустила розумний світильник, який імітує сонце

Автор: Галина Костенко
Опубліковано: 21 червня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Компанія Philips представила новий розумний настільний світильник з лінійки Hue – Philips Hue Twilight. Ця лампа має незвичайний дизайн і висоту 33 см. Вона оснащена двома джерелами світла, і заявлена максимальна яскравість досягає 1380 люмен. Він здатний зробити ваш сон здоровішим і природнішим.

Вдень це звичайний світильник, здатний світити всіма кольорами веселки з максимальною яскравістю до 1380 люмен. Весь потенціал пристрою розкривається вранці та ввечері – у ці дні гаджет може імітувати схід і захід сонця, щоб користувачеві було легше прокинутися і заснути.

Так, власник Philips Hue Twilight може вказати час, у який він лягає спати. За кілька годин до початку відпочинку світильник почне світити жовто-помаранчевим світлом, імітуючи захід сонця, і плавно переходитиме в більш холодні тони, імітуючи місячне світло. Весь цей час яскравість світіння повільно знижуватиметься доти, доки людина не засне. Лампа автоматично вимикається до ранку – потім починається імітація світанку.

Настільну лампу можна підключити до системи розумного будинку Google або Amazon. Вона має дві налаштовані кнопки на верхній панелі: одна для перемикання між шістьма сценами освітлення, а друга для активації автоматичного сплячого режиму Sunset Go, який імітує захід сонця. Ціна на Philips Hue Twilight становить $279 і доступна у двох кольорах: чорному і білому.

Philips Hue Twilight рекомендується використовувати як приліжковий світильник, тому він не підійде для робочого столу. Новинка підтримує підключення до розумного будинку від Google та Amazon, а також віддалене управління через Bluetooth. Живиться прилад від дроту. На корпусі є сенсорні кнопки живлення і регулювання кольору. Висота світильника становить 33 сантиметри.

Philips Hue Twilight буде доступний у білому та чорному кольорах. Ціну світильника буде оголошено пізніше.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Масові скарги на iPhone 16 Pro і Pro Max: що не так з новими смартфонами Apple

Опубліковано: 22 жовтня 2024
Час читання: 3 хвилини

Представлено Galaxy Z Fold Special Edition з тонким корпусом і 200- МП камерою

Опубліковано: 21 жовтня 2024
Час читання: 2 хвилини

Oppo представила в Китаї свій останній смартфон серії K — K12 Plus

Опубліковано: 19 жовтня 2024
Час читання: 2 хвилини

Представлені смартфони Honor X60 та Honor X60 Pro

Опубліковано: 18 жовтня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Кращі смарт-годинники, які доступні в Україні в 2024 році

Опубліковано: 11 вересня 2024
Час читання: 6 хвилин

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

Останні огляди