«Планета кіно» запускає онлайн-кінотеатр: як і коли він запрацює

Автор: Галина Костенко
Опубліковано: 12 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image
Мережа кінотеатрів «Планета кіно» запускає власний онлайн-кінотеатр.
Як розповів співвласник мережі Дмитро Деркач, компанія запускає новий сайт «Планета онлайн», де щомісяця будуть виходити обрані фільми з кінорейтингів. «Планета Онлайн» – це новий стримінговий сервіс від мережі кінотеатрів «Планета Кіно».
 
Його особливістю є обмежена, але ретельно відібрана колекція фільмів. Кожного місяця користувачам пропонуватимуть лише 4 кінострічки, що складе 16 фільмів на місяць. Ці фільми будуть обрані експертами мережі, щоб звільнити глядачів від тривалого вибору контенту. Для кожного з них команда «Планета кіно» готуватиме додаткові інформаційні матеріали про деталі створення фільму, задум режисера, особливості розвитку сюжету. Разом із цим, будуть доступні тизери власного виробництва, передфільми та післяфільми.
 
 «Планета Онлайн» зосередиться на показі авторського та фестивального кіно, розширюючи кругозір глядачів за межі звичних блокбастерів. Кожен фільм супроводжуватиметься додатковими матеріалами: роликами, анонсами без спойлерів перед переглядом та «післяфільмом» опісля показу. Термін доступності кожної стрічки становитиме чотири тижні, імітуючи прокат у традиційному кінотеатрі.
 
Компанія також анонсувала плани щодо суттєвого оновлення свого сайту та додавання нових функцій у найближчому майбутньому. Запуск онлайн-платформи дозволить компанії розширити свою аудиторію за межі великих міст, надаючи доступ до якісного кіноконтенту глядачам по всій Україні. 
 
На сайті обʼєднають можливості придбання квитків в офлайн-кінотеатри мережі з переглядом фільмів «Планети онлайн». Також зʼявиться можливість додавати стрічки в «Обрані» та отримувати сповіщення про їх появу у прокаті або онлайн. У новому розділі «Моя планетка» користувач зможе персоналізувати налаштування та сповіщення.
 
«Наша головна мета – зацікавити глядачів кінематографом та допомогти їм вийти за межі стандартних блокбастерів», – пояснюють у «Планеті кіно».

Компанія розробила власний застосунок для телевізорів (Tizen та IOS), згодом його планують зробити доступним для планшетів. Запуск нового сайту та мобільного застосунку запланований на наступний понеділок, 15 липня.

Нагадаємо, кінотеатри мережі «Планета кіно» працюють у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах і Дніпрі.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Масові скарги на iPhone 16 Pro і Pro Max: що не так з новими смартфонами Apple

Опубліковано: 22 жовтня 2024
Час читання: 3 хвилини

Представлено Galaxy Z Fold Special Edition з тонким корпусом і 200- МП камерою

Опубліковано: 21 жовтня 2024
Час читання: 2 хвилини

Oppo представила в Китаї свій останній смартфон серії K — K12 Plus

Опубліковано: 19 жовтня 2024
Час читання: 2 хвилини

Представлені смартфони Honor X60 та Honor X60 Pro

Опубліковано: 18 жовтня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Кращі смарт-годинники, які доступні в Україні в 2024 році

Опубліковано: 11 вересня 2024
Час читання: 6 хвилин

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

Останні огляди