Портативна консоль від Asus, про яку ти мріяв!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 17 червня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Asus ROG Ally – портативна консоль, яку було анонсовано нещодавно, але продаж не було відкрито одразу. Кількість бронювань на цей час вже перевищує 100 тисяч штук. І все це при ціннику в 700 долларів США.

Вага ROG Ally становить приблизно 608 г. Портативна консоль оснащена новим процесором AMD Ryzen Z1 Extreme, який спеціально налаштований для ігрових портативних консолей. Він використовує розширену архітектуру Zen 4 і вбудовану графіку RDNA 3. Процесор має 8 великих ядер, 16 потоків і продуктивність обробки графіки до 8,6 TFLOPS, що можна порівняти з повноцінними ПК.

ROG Ally оснащено портативною версією архітектури охолодження Glacier, забезпечуючи ефективність охолодження та низький рівень шуму, значно перевершуючи звичайні одинарні вентилятори. Завдяки надтонким вентиляторам і оптимізованим вертикальним тепловим трубкам він може забезпечити охолодження й стабільність усієї консолі за різних сценаріїв використання. Крім того, портативний комп’ютер ROG також оснащено 16 ГБ надшвидкісної двоканальної пам’яті LPDDR5 із частотою 6400 МГц, SSD накопичувачем PCIe 4.0 на 512 ГБ і слотом для карт пам’яті microSD UHS-II, який може ще більше збільшити масивний простір для зберігання даних, також є підтримка Wi-Fi 6E.

Портативна консоль ROG Ally оснащена ігровим екраном 1080P Full HD і високою частотою оновлення 120 Гц зі швидкістю відгуку до 7 мс. Він підтримує технологію FreeSync Premium, що забезпечує найкращу візуальну чіткість і плавність. Екран також має високу яскравість 500 ніт і підтримує дотик у 10 точок одночасно.

Для користувачів кишенькових пристроїв ROG запустив Altron Smart Control Center SE, який автоматично зʼявляється після ввімкнення. Встановлені ігри можна акуратно представити у вигляді плиток, і користувачі можуть швидко вибрати гру. Altron Smart Control Center SE також надає ряд користувальницьких налаштувань, таких як швидке налаштування режиму продуктивності, налаштування кнопок плеча та тригера та налаштування вібрації.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди