Realme Narzo 70 Pro 5G з'явиться наступного місяця

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 29 лютого 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Realme нещодавно представила новинки - Realme 12 Pro та 12 Pro+. Найближчим часом компанія має намір випустити ванільний варіант Realme 12+ 5G, а саме 6 березня. Він буде доступним для придбання раніше в Малайзії, а саме 29 лютого. В Індії 12+ 5G не буде єдиним представником нової лінійки смартфонів. Адже компанія анонсувала, що у березні також на ринку Індії з'явиться Realme Narzo 70 Pro 5G.

Realme Narzo 70 Pro 5G вийде у березні, обіцяючи 50 Мп основну камеру з оптичною стабілізацією зображення (OIS). Для тих, хто не в курсі, серія Realme Narzo зазвичай включає доступні бюджетні смартфони зі скромними характеристиками. Таким чином, Narzo 70 Pro продовжить цю традицію, пропонуючи характеристики середнього рівня з акцентом на якість екрану та тривалість роботи від акумулятора. Поки що Realme не розкрила всі подробиці про характеристики Narzo 70 Pro 5G. Однак вони підтвердили, що смартфон буде оснащений основною камерою роздільною здатністю 50 мегапікселів Sony IMX890, і що цій камері буде оптична стабілізація зображення. Наявність OIS є значною перевагою для бюджетного смартфона.

Оптична стабілізація зображення в Narzo 70 Pro 5G: що це означає для бюджетних смартфонів

У світі бюджетних смартфонів оптична стабілізація зображення стає рідкісним явищем. Але з появою Narzo 70 Pro 5G може змінитися. Realme вводить цю функцію до свого арсеналу, що, ймовірно, призведе до її появи на інших недорогих пристроях. Крім основної камери, додаткової інформації про налаштування камери поки що немає. Однак тизери натякають на наявність круглого модуля камери з трьома або чотирма об'єктивами, включаючи, ймовірно, макро та датчик глибини.

Realme Narzo 70 Pro 5G буде оснащений чіпсетом для роботи в мережах п'ятого покоління, ймовірно, одним із чіпів MediaTek Dimensity 5G. Також очікується великий екран та акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкого заряджання не менше 33 Вт. Realme, безперечно, розкриє додаткові деталі найближчим часом. У той час як Realme 12+ 5G вже має встановлену дату релізу, Narzo 70 Pro може з'явитися на ринку наступного місяця. Так що Realme ще достатньо часу, щоб порадувати нас новими тизерами. І ще одна цікава деталь: якщо Narzo 70 Pro з'явиться, то ймовірно, буде і звичайна версія Narzo 70.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди