Redmi Buds 5 Pro: швидка зарядка, 10 годин роботи і нові алгоритми шумозаглушення!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 27 листопада 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Сьогодні ми знайшли інформацію, що Xiaomi Redmi продовжує підігрівати анонс своєї нової гарнітури Redmi Buds 5 Pro. Цього разу це час роботи батареї та продуктивність заряджання цієї гарнітури.

Згідно з повідомленнями, Redmi Buds 5 Pro принесе «стрибкоподібне оновлення» з точки зору швидкої зарядки та часу автономної роботи. Завдяки 5 хвилинам швидкої зарядки ви можете слухати музику 2 години безперервно. Кажуть, що після повної зарядки він здатний відтворювати 3 романи протягом 38 годин без перерви.

Що стосується конкретного часу автономної роботи, Redmi Buds 5 Pro має час автономної роботи 10 годин для одного навушника та 38 годин для всього пристрою.

Представники Redmi також оголосили про інші функції цієї гарнітури за останні два дні: з точки зору шумозаглушення, гарнітура має максимальну глибину шумозаглушення 52 дБ, підтримує адаптивне налаштування штучного інтелекту, а діапазон частот шумозаглушення становить 4 кГц.

Крім того, ця гарнітура також має коаксіальний керамічний подвійний блок, що складається з 10-мм п’єзоелектричного керамічного твітера та 11-мм динамічного сабвуфера з титановим покриттям. Ця коаксіальна подвійна акустична структура може відтворювати делікатні високі та низькі частоти.

Згідно з попередніми звітами, навушники Redmi Buds 5 Pro були офіційно анонсовані деякий час тому та будуть випущені 29 листопада. Вони будуть оснащені «двомоторною акустикою, системою зменшення шуму в глибокому просторі» та «новою акустичною структурою з новим алгоритмом». Стверджується, що він повністю покращує якість звуку та можливості зменшення шуму.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди