Samsung докладно розповідає про механізм ProVisual, що стоїть за камерами Galaxy S24 Ultra

Автор: Галина Костенко
Опубліковано: 20 березня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

У світі мобільної фотографії як для початківців, так і досвідчених фотографів часто буває складно впоратися з обмеженнями можливостей камери телефону. Незважаючи на значні досягнення в технології, зробити ідеальне фото на мобільному пристрої в умовах, що не є ідеальними, таких як нічне освітлення, сцени, що рухаються, жваві фони або далекі об'єкти, було викликом. Але це було й досі. З Samsung Galaxy S24 продовжує лідирувати в інноваціях в області камер, щоб усунути ці обмеження для користувачів Galaxy. Завдяки ProVisual Engine Galaxy, набору інструментів на основі штучного інтелекту, фотографи можуть максимально розкрити свою творчу свободу на кожному етапі, від зйомки до налаштування та редагування. За рахунок покращеної продуктивності NPU та великої бібліотеки з більш ніж 400 мільйонів наборів даних зображень, Galaxy S24 дозволяє вам зробити найкращий знімок щоразу, незалежно від вашого рівня досвіду. Вам не потрібно налаштовувати режими камери або шукати найкращі параметри для зйомки чудового знімка. Ось кілька ключових можливостей:

  1. Quad Tele System: Ця функція дозволяє вам отримати оптичну якість зуму на 2x, 3x, 5x, 10x та кожному проміжному рівні. Тепер ви можете легко зафіксувати кожну деталь виступу, весілля або навіть випускного, незалежно від того, наскільки далеко ви знаходитеся.

  2. Nightography: Вечірні моменти з друзями та родиною часто створюють найкращі спогади, особливо в теплі місяці. Однак темні умови освітлення можуть ускладнити зйомку цих моментів. Nightography Galaxy S24 Ultra допомагає впоратися з цією проблемою навіть на відстані. Сенсор камери Galaxy S24 Ultra збільшився майже вдвічі порівняно з попередньою моделлю, що дозволяє захоплювати деталі ще більш точно. Великі пікселі (майже на 60% більше) та покращений AI ISP забезпечують яскравіші та менш шумні зображення. Швидкість затвора також збільшилася на 30%, а кут оптичної стабілізації зображення телефотокамери став ширше. Це означає, що ви зможете швидше захоплювати більш чіткі зображення, навіть якщо ваші руки дрожать.

  3. Generative Edit: Якщо ви вже зробили знімок, але він не зовсім вдалий, Generative Edit приходить на допомогу. Він використовує генеративний штучний інтелект для корекції об’єктів та створення ідеально змішаного фону. Ви можете виправити недоліки та зробити свої фото ще кращими.

З Galaxy S24 ви більше не повинні налаштовувати режими камери або шукати найкращі параметри для зйомки чудового знімка. Відтепер ви можете зосередитися на творчості та залишити обробку зображень на ProVisual Engine.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди