Samsung думає про те, щоб здешевити Galaxy Z Fold 6

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 03 лютого 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Згідно з останніми чутками, що надійшли на внутрішній ринок Кореї, Samsung розглядає можливість випуску доступнішої версії майбутнього Galaxy Z Fold6. Це не означає, що сам Fold6 стане дешевшим, але поряд з ним може з'явитися економічний варіант. За даними джерела чуток, Samsung вперше досліджує ідею створення доступного складного пристрою.

Зауважимо, що дивним є вибір лінії Fold замість Flip. Це пояснюється тим, що Flip, випущені на даний момент, мають набагато більший попит. Таким чином, поява доступнішої версії Fold може стати оновленням для всієї лінійки.

Цей крок, мабуть, спрямований на привернення уваги до складних пристроїв Samsung на китайському ринку, де раніше переважали місцеві бренди. Все ж варто відзначити, що Samsung, як і раніше, утримує значну частку ринку складних телефонів у Китаї, що суттєво перевищує показники планшетних телефонів, де її частка становить лише близько 1%.

Поява доступнішого Fold6 також дозволить розширити глобальний ринок складних пристроїв, який в даний час під контролем Samsung, що надасть їй переваги перед конкурентами, які не мають подібних пропозицій або пропонують їх в обмеженому обсязі. Однак слід зазначити, що не виключено негативного впливу на прибутковість Samsung при випуску такого пристрою.

Понад те, компанія, мабуть, вважає, що у разі подальшого економічного спаду попит буде зосереджено більш дорогих продуктах преміум-класу. Це може здатися дещо нелогічним, але припущення полягає в тому, що люди з високим рівнем доходу збережуть свою фінансову стабільність навіть в умовах спаду, у той час як ті, хто має дохід нижчий, ймовірно, не купуватимуть нових телефонів.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди