Samsung Galaxy Z Flip 6 буде із подвійною камерою та знайомим дизайном

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 07 березня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Samsung Galaxy Z Flip 6 був помічений на витоках зображень всього на наступний день після появи фотографій його старшого родича. Інсайдер поділився детальними зображеннями майбутнього дизайну в розкладному стилі, який, імовірно, з'явиться як спадкоємець Samsung Galaxy Z Flip 5 пізніше в поточному році. Наступний компактний складаний апарат Samsung може дуже нагадувати модель, випущену компанією в попередньому році, включно з горизонтальною подвійною камерою і розкладним дизайном.

Докладні комп'ютерні зображення передбачуваного Samsung Galaxy Z Flip 6 були опубліковані інформатором Стівом Хеммерстоффером (@OnLeaks) спільно з Smartprix. На цих рендерах телефон у зеленому кольорі показаний під різними кутами. Передбачається, що апарат буде випущений у третьому кварталі 2024 року, судячи з попередніх розкладів компанії.

Витоки зображень показують, що Samsung Galaxy Z Flip 6 матиме екран, що розкладається, розміром 3,4 дюйма з оновленням на 120 Гц - що, ймовірно, означає збереження розмірів аналогічних торішній моделі. У верхньому лівому кутку буде розміщено подвійну камеру - їхні характеристики наразі невідомі. Galaxy Z Flip матиме внутрішній екран розміром 6,7 дюйма з частотою оновлення 120 Гц. На зображеннях видно невелику складку в складеному стані телефону. Витоки характеристик дисплеїв телефону дають змогу припустити, що вони залишаться незмінними цього року.

Повідомляється, що розміри телефону становитимуть 165,0x71,7x7,4 мм — можливе збільшення товщини на 0,5 мм може бути пов'язане зі збільшенням ємності батареї до 4000 мАг у Galaxy Z Flip 6, згідно з публікацією. Інші характеристики включають флагманський чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, до 12 ГБ оперативної пам'яті і до 512 ГБ вбудованої пам'яті. Передбачається, що телефон працюватиме на One UI 6.1, заснованої на Android 14, і запропонує деякі функції Galaxy AI, представлені в серії смартфонів Galaxy S24 раніше в поточному році.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди