Samsung представила нові девайси: смартфон Galaxy XCover 7 і планшет Tab Active 5!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 24 січня 2024
Час читання: 3 хвилини

Example image

Оскільки вся увага була прикута до флагманів Samsung Galaxy S24, які зʼявилися 17-го січня, ви могли пропустити, що компанія несподівано перед цим здивувала всіх двома новими захищеними пристроями. Новинками стали смартфон Galaxy XCover7 і планшет Galaxy Tab Active5.

Дует поставляється з Android 14 із коробки, підключенням 5G, NFC для безготівкових платежів, Samsung Knox Vault для захисту даних і програмованою кнопкою для швидкого доступу в суворих умовах.

Samsung Galaxy XCover7

Samsung Galaxy XCover7 оснащений 6,6-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, який має підвищену чутливість до дотику для роботи в рукавичках товщиною до 2 мм і у вологому середовищі. Samsung зазвичай не повідомляє, який чіпсет працює в їхніх телефонах, і ми знаємо лише, що Galaxy XCover7 має SoC, побудований за 6-нм техпроцесом, з восьмиядерним процесором.

Єдина камера на задній панелі має датчик на 50 МП, а передня камера робить фото на 5 МП. Об’єм оперативної пам’яті становить 6 ГБ, пам’яті – 128 ГБ, телефон підтримує карти microSD. Серед інших особливостей — аудіороз’єм 3,5 мм і звук Dolby Atmos.

Ключовою перевагою Galaxy XCover7 є те, що він довговічний і відповідає стандартам IP68 і MIL-STD-810H. Екран захищено склом Gorilla Glass Victus+, а акумулятор ємністю 4050 мАг є знімним.

У телефоні є режим без батареї, що дозволяє йому працювати без батареї, якщо підключити його до порту USB-C. Це надзвичайно зручно для використання в кіосках, автомобілях та в інших сценаріях, де пристрій постійно підключено до зарядного пристрою. Таким чином стільниковий звʼязок зберігається, а телефон не виділяє зайвого тепла.

Samsung Galaxy Tab Active5

Планшет має 8-дюймовий РК-дисплей із частотою оновлення до 120 Гц і, як і смартфон, має підвищену чутливість до дотику. На задній панелі розташована камера на 13 Мп, а на передній – 5 Мп. Він містить безіменний 5-нм чіпсет.

Є дві комбінації пам’яті – 6/128 ГБ або 8/256 ГБ, обидві зі слотом microSD на 1 ТБ більше. Планшет із сертифікатом IP68 підтримує S Pen, але він поставляється в окремому захисному футлярі, оскільки він не вставляється в корпус планшета.

Tab Active5 також має рейтинг MIL-STD-810H0 для стійкості до екстремальної висоти, вологості, занурення, соляного туману, пилу, вібрації та падінь. Однак поверх панелі тут встановлено трохи застаріле скло Gorilla Glass 5.

На нижній панелі є фізичні клавіші, а головна клавіша має вбудований сканер відбитків пальців. Акумулятор має ємність 5050 мАг, його також можна зняти, що дозволяє планшету працювати без елемента.

Samsung Galaxy XCover7 і Galaxy Tab Active5 будуть доступні з цього місяця. Ціни ще не підтверджені.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди