Sony представляє менші моделі PlayStation 5 до святкового сезону

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 13 жовтня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Sony представила оновлені версії консолі PlayStation 5 через три роки після її первинного анонсу. Переглянуті моделі відповідають життєвому циклу продуктів PlayStation, зосереджуючись насамперед на дизайні та розмірах.

Нові моделі PlayStation 5 і PlayStation 5 Digital Edition менші в усіх вимірах. Sony стверджує, що об’єм нових моделей 2023 року зменшився на 30%, а вага – на 18% і 24% порівняно з попередніми моделями. Оскільки протягом багатьох років було внесено кілька незначних змін через зменшення розмірів радіатора, ось діаграма, щоб проілюструвати всі зміни.

Sony також змінила дизайн знімних панелей. Тепер є чотири частини замість двох, причому дві верхні половини мають глянцеве покриття, а нижні – матові.

Як і раніше, Sony буде продавати консоль тільки в білому кольорі, а інші кольорові панелі доведеться купувати окремо. На початку 2024 року компанія запропонує повністю матовий чорний, а також оголошені раніше кольори Deep Earth Collection (вулканічний червоний, кобальтовий синій і стерлінговий срібний) за 55 доларів.

Одна з панелей відкриває доступ до нового приводу Ultra HD Blu-ray, який тепер можна знімати на нових консолях. Ви також можете придбати дисковод окремо зараз і під’єднати його до консолі Digital Edition, щоб отримати функціональність диска, або якщо наявний дисковод вийшов з ладу з певних причин. Дисковод Ultra HD Blu-ray продаватиметься окремо за 80 доларів і сумісний лише з новими консолями.

Нова консоль також постачається з новою підставкою. Однак ця підставка працює лише для підтримки консолі в горизонтальному режимі. Якщо ви хочете розмістити свою PS5 вертикально, тепер вам доведеться придбати окремий аксесуар для вертикальної підставки за 30 доларів. Ця нова підставка працюватиме з усіма моделями PS5, як новими, так і старими.

Зсередини є лише одна зміна в консолі, і це збільшення пам’яті. PS5 тепер має повний 1 терабайт пам’яті, на відміну від 825 ГБ у попередній моделі. Усі інші внутрішні характеристики здаються ідентичними на основі цифр, опублікованих Sony.

Останнє, що змінилося – це ціноутворення. У той час як стандартна модель все ще коштуватиме вам 500 доларів, цифрове видання підвищилося на 50 доларів і тепер продаватиметься за 450 доларів.

Нові варіанти надійдуть у продаж у листопаді в США та в усьому світі протягом наступних місяців. Поточні моделі будуть продаватися до закінчення товарних запасів.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди