Навушники Vivo TWS Air Pro із шумозаглушенням : такого ще не було!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 02 червня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

На конференції з презентації нових продуктів серії Vivo S17 кілька днів тому, Vivo випустила першу напіввкладишну гарнітуру з активним шумозаглушенням Vivo TWS Air Pro, яка має два кольори синього каменю та білого життєвого кольору. Перша ціна продажу 269 юанів (1390 грн). Цікавим тут є саме той факт, що зазвичай навушники із шумозаглушенням є вакуумними, а тут це не так, тож дуже хочеться перевірити, як воно буде працювати.

Навушники Vivo TWS Air Pro використовують кільцеву діафрагму акустичного блоку 14,2 мм. Завдяки Bluetooth 5.3, навушники можуть бути підключені до двох пристроїв одночасно, та перемикатися між ними без затримок. Також тут є функція просторового звуку, щось схоже на Spatial Audio у Apple Airpods Pro.

Час автономної роботи становить 6 годин при вимкненому режимі шумозаглушення, а загальний час автономної роботи становить до 30 годин. Також було сказано про те що 15 хвилин зарядки дають 3 години прослуховування музики, що є доволі крутим результатом для швидкої зарядки навушників.

Згідно з Vivo, активне шумозаглушення гарнітури Vivo TWS Air Pro може пригнічувати до 70% шуму навколишнього середовища, а також може відчувати стан носіння користувача за допомогою виявлення звукової хвилі та регулювати режим шумозаглушення в реальному часі відповідно до змін у зовнішньому середовищі. Звучить просто неймовірно, але як воно працює насправді ми поки що не знаємо.

Гарнітура Vivo TWS Air Pro підтримує пило- та водонепроникність за стандартом IP54, підтримує низьку затримку в іграх у 88 мс і підтримує шумопоглинання дзвінків із двома мікрофонами.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди