"Те, що не може Samsung, може Xiaomi". Відомий інсайдер показав Xiaomi 14 Pro

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 30 травня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Відомий інсайдер, що володіє псевдонімом Ice Universe, розкрив нові фото й деталі майбутнього флагманського смартфона Xiaomi – Xiaomi 14 Pro. Незвично рано для демонстрації моделі, яка вийде наприкінці осені чи на початку зими. На зображеннях видно, що цей пристрій має кривуватий екран та максимально тонкі рамки.

Заголовок "Те, що не може Samsung, може Xiaomi" відображає враження інформатора від цих фото, підкреслюючи особливо тонкі рамки. В іншому зображенні Ice Universe коментує: " У справі конкуренції з Apple у плані дизайну Xiaomi поступово замінить Samsung. Від Note10 до S23 Ultra «підборіддя» смартфона Samsung не поменшало".

 

Також він заявляє, що в другій половині року на ринку з'явиться багато смартфонів з рамками шириною менше 1,6 мм, включаючи iPhone15 Pro, iPhone15 Pro Max та можливо якийсь смартфон від Realme. Здається, що Samsung не зможе зробити щось подібне, враховуючи їх поточну стратегію.

Xiaomi 14 Pro буде використовувати процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Смартфону також приписують камеру, яка збігається з камерою у Xiaomi 13 Ultra.

Варто відзначити, що публікація рендерів Xiaomi 14 Pro на такому ранньому етапі, коли його випуск запланований на кінець осені або початок зими, є досить несподіваною. Однак Ice Universe відомий своєю достовірністю. Раніше він був першим, хто передав точну інформацію про нові тенденції у смартфонах з водоспадними екранами, виріз в iPhone X, новий дизайн iPhone 14 з вирізом Dynamic Island і різні 200-мегапіксельні камери у смартфонах Samsung.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди