Вигляд та деталі неанонсованих продуктів з Galaxy Unpacked 2023!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 22 червня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Samsung випустить ряд нових пристроїв на заході Galaxy Unpacked 2023 наступного місяця, включаючи Galaxy Buds 3, Galaxy Watch 6, Galaxy Tab S9, Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5. Однак раніше офіційного анонсу, зовнішній вигляд і деякі функції цих пристроїв розкрив один відомий викривач.

Він опублікував у Twitter серію офіційних постерів для нових пристроїв Samsung, демонструючи їхній дизайн і кольори. Серед них Galaxy Buds 3 — нове покоління бездротових навушників Samsung із білим зовнішнім виглядом, підтримкою активного шумозаглушення та бездротової зарядки. Galaxy Watch 6 — це розумний годинник наступного покоління від Samsung, який складається з двох версій: Galaxy Watch 6 Classic і Galaxy Watch 6. Перший повертає фірмовий поворотний безель Samsung, а другий має безрамковий дизайн. Обидва годинники мають вужчі рамки та більші круглі екрани, очікується, що вони матимуть інтерфейс One UI 5 Watch на основі системи Wear OS 4, а також акселерометр, гіроскоп, компас, GPS, пульсометр, ЕКГ, аналіз складу тіла та крові, а також функцію вимірювання тиску.

Крім того, Samsung випустить два телефони зі складаним екраном: Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5. Перший - це розкладачка з величезним зовнішнім екраном і подвійними камерами, процесором Snapdragon 8 Gen 2 всередині, захистом від вологи та пилу, а також доволі великим додатковим екраном на задній кришці. Останній — це складаний телефон у стилі планшета, який не сильно змінився в порівнянні з попереднім поколінням, але використовує новий краплеподібний шарнір, який зменшує складки на екрані та забезпечує безперебійне складання. Телефон також працює на базі процесора Snapdragon 8 Gen 2 і підтримує стилус S Pen Fold Edition.

Що стосується серії планшетів Samsung Galaxy Tab S9, то раніше повідомлялося, що вона буде складатися з трьох пристроїв - Galaxy Tab S9 (ймовірно, найменший розмір), Tab S9+ (більший середній варіант) і Galaxy Tab S9 Ultra. Модель Ultra матиме 14,6-дюймовий екран Super AMOLED із частотою оновлення 120 Гц.

Також ми знайшли інформацію, що 27 липня 2023 року Samsung проведе глобальний захід з презентації нового продукту в Сеулі, Південна Корея. Це також перший випадок, коли компанія проводить глобальний захід з запуску в Південній Кореї. Очікується, що нові пристрої будуть доступні для попереднього замовлення протягом тижня після презентації, а відправлення – у серпні.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди