Витік зображень Google Pixel 9 передбачає плоскі краї, як iPhone 15, і потрійну задню камеру

Автор: Анастасія Тарасова
Опубліковано: 31 січня 2024
Час читання: 2 хвилини

Example image

Google Pixel 8, поки що новачок у галузі, але вже з'явилися попередні зображення Pixel 9, що дозволяє нам уявити, як виглядає майбутній флагманський смартфон компанії. На зображенні телефон зображений у блакитному відтінку з передбачуваною наявністю трьох задніх камер. Це значне оновлення, порівняно зі звичайною моделлю. Очевидно, Google змінила дизайн заднього модуля камери. На представлених зображеннях видно плоскі грані Pixel 9, схожі на Pixel 9 Pro. На екрані також є виріз для фронтальної камери.

Після публікації зображень Google Pixel 9 Pro, створених з використанням САПР, інсайдер Стів Х. МакФлай (@OnLeaks) спільно з 91Mobiles представив зображення та характеристики Google Pixel 9. Зображення демонструють компактний дизайн телефону з плоскими боковинами, що нагадують останню серію iPhone 15. мабуть, телефон отримає оновлений модуль задньої камери з трьома сенсорами та спалахом. Це значне поліпшення для звичайного Pixel, так як попередні моделі Pixel 6, Pixel 7 і Pixel 8 оснащені лише двома задніми камерами.

Замість розширення блоку камер по всій ширині задньої панелі, як це було у поточних моделей Pixel 8 та попередніх, Pixel 9 є овальним островом, аналогічним Pixel Fold. Очевидно, блок камер включає новий телеоб'єктив з перископом. З точки зору характеристик це оновлення зробить звичайний телефон Pixel більш збалансованим порівняно з моделлю Pro.

На зображеннях Pixel 9, що втекли, видно в блакитному кольорі. Під час випуску телефон, можливо, буде доступний у різних варіантах кольору. Крім того, в центрі екрана знаходиться один отвір для передньої камери.

Чутки говорять, що Google Pixel 9 має розміри 152,8 x71, 9x8, 5 мм. Очікується, що він буде оснащений 6,1-дюймовим екраном у порівнянні із 6,2-дюймовим екраном Pixel 8.

Офіційний анонс серії Pixel 9 від Google очікується у жовтні. Телефон, можливо, працюватиме на Android 15 та власному чіпі Tensor G4.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди