Xiaomi Watch 2 Pro - витік рендерів і характеристик!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 08 вересня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Нещодавно ми розповіли вам про чудові годинники від Garmin, і от сьогодні на вас чекають новини від Xiaomi. Цього разу ми говоримо про Xiaomi Watch 2 Pro, який очікується наприкінці жовтня за роздрібною ціною в Європі близько 400 євро.

Отже, що ви отримуєте за всі ці гроші? Ну, по-перше, дуже гарний одяг, якщо ми сміємо так сказати. Просто подивіться на рендер, який просочився нижче.

Кажуть, що пристрій оснащений 1,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм з підтримкою постійно ввімкнених і деяких ексклюзивних циферблатів (що б це не означало), корпусом з нержавіючої сталі та навіть безелем, що обертається, як у Samsung Galaxy Watch6 Classic.

Крім того, він матиме Bluetooth, а також підключення 4G LTE, що змушує нас думати, що це та ще один витік може бути одним і тим же? Можливо, використання різних назв на різних ринках? Xiaomi точно не буде чужою для такої стратегії.

У будь-якому випадку, рухаючись далі, з точки зору відстеження стану здоров’я, ви отримаєте датчик пульсу, вимірювання SpO2, відстеження сну, аналіз складу тіла та багато вбудованих спортивних режимів.

Як ви можете бачити на зображеннях, що просочилися, цей годинник буде двох кольорів. Одна версія буде з коричневим шкіряним ремінцем, а інша з чорною гумкою. Корпуси мають різну обробку для кожної версії, перша має вигляд «голої» нержавіючої сталі, а остання має бронзове покриття IP.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди