PlayStation Portal - девайс для дистанційної гри вартістю $200 пізніше цього року

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 01 вересня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Після анонсу свого портативного пристрою, відомого як Project Q, у березні, Sony офіційно представила портативний пристрій для дистанційної гри під назвою PlayStation Portal.

Пристрій використовує PS Remote Play, що дозволяє грати в ігри для PS5 будь-де, якщо у вас є з’єднання Wi-Fi. Для роботи PS Portal потрібна швидкість Інтернету принаймні 5 Мбіт/с, тоді як Sony пропонує швидкість 15 Мбіт/с для оптимального ігрового процесу. Ви можете грати лише в підтримувані ігри, які встановлені на вашій консолі PS5, і Sony каже, що пристрій не підтримуватиме хмарне потокове передавання PlayStation Plus Premium. Ви також не зможете запускати будь-які інші ігри чи медіа локально.

PS Portal пропонує 8-дюймовий РК-дисплей з роздільною здатністю 1080P і частотою оновлення 60 Гц, а також таке ж розташування контролера, як у PS5 DualSense. КПК має порт USB-C, 3,5-мм роз’єм для навушників і динаміки, встановлені зверху. Решта технічних характеристик поки що прихована.

Як не дивно, PS Portal не оснащений підключенням Bluetooth і підтримує лише Wi-Fi і PlayStation Link. Останній є новим власним стандартом бездротового підключення Sony, який забезпечує низьку затримку звуку без втрат і перемикання між сумісними пристроями. Ця технологія поширюється на нові бездротові навушники Sony Pulse Explore ($200/€220) і гарнітуру Pulse Elite ($150/€150), обидва з яких будуть представлені пізніше цього року.

PlayStation Portal коштує 200 доларів США/220 євро, і він також має намір дебютувати пізніше цього року, а Sony обіцяє надати додаткові відомості та офіційні дати запуску незабаром.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди