Garmin vivoactive 5 з екраном AMOLED, NFC і 11-денним часом автономної роботи!

Автор: Сергій Логвиненко
Опубліковано: 27 вересня 2023
Час читання: 2 хвилини

Example image

Компанія Garmin анонсувала свій останній vivoactive 5 із легким дизайном із анодованим алюмінієвим безелем і тим самим високоякісним відстеженням активності, яким відома компанія Garmin. Vivoactive 5 оснащений 1,2-дюймовим сенсорним AMOLED-екраном із роздільною здатністю 390 x 390 пікселів і захистом Corning Gorilla Glass 3. Годинник важить лише 23 грами та є водонепроникним до 5 ATM.

Новітній vivoactive може відстежувати ваш пульс, рівень кисню в крові, стрес і сон. Відстеження сну включає також персоналізовану статистику сну. Годинник підтримує понад 30 додатків для стеження за спортом із вбудований GPS. Vivoactive 5 також відстежує прогрес у виконанні вправ і пропонує час відновлення після тренувань і сеансів медитації.

Компанія Garmin додала батарею тіла, яка відстежує ваші рівні енергії на основі підсумкових звітів, які враховують стрес, фізичне навантаження та дані про відновлення. Є NFC-приймач із підтримкою Garmin Pay, і ви можете підключити його до пристроїв iOS та Android.

Ви отримуєте 4 ГБ вбудованої пам’яті, яку можна використовувати для зберігання музики з Spotify, Amazon Music і Deezer. Годинник підтримує керування сповіщеннями, і ви також можете вводити повідомлення на екрані, якщо ви підключені до пристрою Android. Ви також можете завантажити додаткові циферблати та програми з Garmin Connect IQ Store. Термін служби батареї в режимі смарт-годинника розрахований на 11 днів.

Garmin vivoactive 5 доступний у чорному, білому, орхідейному та темно-синьому кольорах. Ціна встановлена на рівні 300 доларів США/300 євро/260 фунтів стерлінгів і доступна в роздрібних продавцях Garmin і партнерів.


Поділитися новиною

Більше останніх новин

Смартфон Xiaomi 14 Civi Panda Design випустять 29 липня

Опубліковано: 26 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Adobe представила нові функції для Illustrator і Photoshop

Опубліковано: 25 липня 2024
Час читання: 2 хвилини

Останні статті

Як вибрати ідеальні безшумні навушники для геймінгу

Опубліковано: 23 липня 2024
Час читання: 8 хвилин

Майбутнє їжі: що ви будете їсти у 2050 році?

Опубліковано: 17 липня 2024
Час читання: 6 хвилин

ШІ-моделі мають улюблені числа — бо «вважають себе людьми»

Опубліковано: 19 червня 2024
Час читання: 6 хвилин

Основні моменти Apple WWDC 2024

Опубліковано: 16 червня 2024
Час читання: 7 хвилин

Останні огляди